Chinese Medical Arts & Health

Chinese Massage

Als de spieren soepel zijn voelen we ons energiek en vitaal. We bewegen makkelijker en zitten lekker in ons vel. Door stress, een verkeerde (zit-) houding of overbelasting kunnen de spieren stijf en stram worden. Bloed en Qi stromen niet goed door en raken gestagneerd. Het gevolg pijnlijke spieren en het gevoel alsof je vast zit in je eigen lichaam. Bewegen en stretchen helpt vaak, maar soms is er meer nodig. Onze ontspanningsmassages bieden dan uitkomst. Kies uit full body, nek- en schouder- of gezichtsmassage. De massages kunnen desgewenst worden uitgebreid met guasha en cupping voor een diepere werking.

Maak een keuze uit de volgende opties

Ontspanningsmassage

Nek- en schoudermassage

Gezichtsmassage

Voel je als herboren na een van onze ontspanningsmassages.

Wat kunt u verwachten

Binnenkomst

Bij binnenkomst word je welkomgeheten en vraag ik naar je  massagewensen. Daarna word je naar de behandelkamer begeleid, waar je je kunt omkleden en plaats kunt nemen op de tafel.

De Massage

Geniet van een heerlijke ontspannende of een stevigere massage. Tijdens de massage zullen verschillende acupunctuurpunten worden gestimuleerd om het ontspannende effect te verhogen. Indien nodig/gewenst ,kunnen in overleg met jou, cupping en of Gua Sha gebruikt worden.

Afloop

Na de massage wordt je even alleen gelaten zodat je je rustig kunt omkleden. Afsluitend geef ik desgewenst wat tips voor  meer ontspanning in het dagelijks leven mee. Dit kan in de vorm van lichamelijke oefeningen die zelf kunt. Maar ook op het gebied van eten, drinken en rust.

Mijn advies is om na een massage/acupunctuurbehandeling niet direct drukke activiteiten te plannen. Neem even rust en drink voldoende water of thee.

Neem contact met ons op

Adres

Industrieweg 106
2651 BD, Berkel en Rodenrijs

Telefoon

06-53135601

Email

12 + 14 =

Aangesloten bij:

KVK-nummer: 50343912

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Disclaimer