CMAH Acupunctuur Ontspanning & Gezondheid

Bij CMAH acupunctuur staat uw gezondheid voorop. We bieden acupunctuur-behandelingen die u kunnen helpen bij verschillende klachten. U kunt ook bij ons terecht voor een ontspannende (gezichts-)massage. Voel je als herboren na een verlichtende massage. Bij deze massages kunnen ook Cupping en Gua Sha worden gebruikt voor een diepere werking. Bij het bevorderen en bewaren van de balans tussen Yin en Yang in het lichaam speelt voeding een belangrijke rol. Je kunt dus ook terecht bij ons voor een persoonlijk voedingsadvies op basis van de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Maak een afspraak en zie wat we voor jou kunnen doen.

CMAH biedt Acupunctuur, Cosmetische acupunctuur, Massage en Voedingsadvies   (o.b.v. TCG). Alles om u te helpen een betere versie van uzelf te worden.

Mijn naam is Michael Morris. Ik ben acupuncturist geworden om mensen met diverse klachten te kunnen helpen met Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG). Mijn interesse voor TCG kwam voort uit een andere passie van mij, Traditionele Chinese Gevechtskunsten. Ik ben hier al meer dan 20 jaar in actief en geef hier ook les in bij CMAH Kung Fu Lansingerland. Ik heb de driejarige studie acupunctuur afgerond bij Academie Qing Bai in Nijmegen. Daarnaast heb ik het certificaat Westers Medische Basiskennis behaald bij Total Health Academy. Ik ben aangesloten bij Zhong. Zhong is een beroepsvereniging voor alternatieve geneeswijzen en stelt strenge eisen aan haar leden. Door verplichte bij- en nascholing houd ik mijn kennis op mijn vakgebied op peil. Je bent hier in goede handen. Benieuwd naar hoe acupunctuur jou kan helpen? Neem dan contact me mij op.

Neem contact met ons op

Adres

Industrieweg 106
2651 BD, Berkel en Rodenrijs

Telefoon

06-53135601

Email

4 + 11 =

Aangesloten bij:

KVK-nummer: 50343912

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Disclaimer